top of page

Echte veranderingen in de organisatie beginnen in uzelf als directeur

Hoe kunt u van uw medewerkers verwachten dat ze veranderen, qua gedrag en qua taken, als uzelf niet verandert en hetzelfde blijft doen als u altijd deed???


Uw behoefte aan veranderingen in de organisatie komt voort uit een meer of minder bewuste behoefte aan verandering in uzelf. Onder het motto 'Zo binnen zo buiten' zegt die behoefte iets over de noodzaak tot verandering in uzelf. En het goede nieuws is dat als u aan uzelf werkt, de veranderingen in de organisatie veel beter zullen gaan.


"Integratief Leiderschap" leert dat de behoefte aan verandering weliswaar uit de organisatie kan komen, maar dat de bron van verandering in uzelf als mens ligt: Persoonlijk Leiderschap.Daarom is individuele coaching van de directie en het management eigenlijk een standaard onderdeel van elk strategie- en transformatietraject. Want als de context van een organisatie het gedrag in een organisatie bepaalt, en u als directeur de context bepaalt, begint het hele proces bij u.


Het koppelen van uw persoon en uw kwaliteiten aan de missie en de doelen van de organisatie is één van de mooiste aspecten van het coachen op leiderschap. Wilt u dat meemaken of er meer over weten, neem dan contact met mij op op 0654334342. Ik ga graag de reis met u aan.

Comments


bottom of page