top of page
_X0A9137.jpg
_X0A9475_Big_edited.jpg

Jan van den Hoeven

Coach, trusted advisor, trainer

Veda Consultancy

Coach, trainer en interim

NIML Ned. Inst. voor Management en Leiderschap

Coach en trainer

Schouten&Nelissen

Trainer Leiderschap en

Beïnvloedingsvaardigheden

ICM Opleidingen

Trainer Coachingsopleiding en Trainersopleiding

Docent Hoger Management: Verandermanagement en Leiderschap

ISBW

Manager Consultancy ai

InfoPrakticum

Directeur/Aandeelhouder

Start Opleidingen

Regiomanager

Compute College

Adjunct directeur

2000 - heden

 

2018 - 2020

 

2005 - 2018

2004 - 2019

2001 - 2002

1997 - 2000

1993 - 1997

1987 - 1993

  • Gray LinkedIn Icon

Mijn achtergrond, drijfveren en missie

Persoonlijk en professioneel leiderschap met Hart, Hoofd en Handen

Mijn missie is mensen vanuit hun kracht laten leven en werken. 'Veda' betekent in het Sanskriet 'waarheid en weten', en vrij vertaald bedoel ik daarmee, leven en werken vanuit wie je ten diepste bent. Die kern is altijd goed en positief, daaruit komen talenten en kwaliteiten voort. Dat is het Hart. 

Daarna hebben we het Hoofd en de Handen nodig om onszelf daadwerkelijk te realiseren. En op die integratie coach ik, zodat u en uw organisatie meer wordt dan de som der delen.

In mijn voorwoord van het ebook over Integratief Leiderschap schrijf ik uitgebreider over mijn missie en visie, u kunt dat hier downloaden.  

In de huidige maatschappij wordt de menselijke maat snel uit het oog verloren, om allerlei an sich plausibele redenen (ICT, specialisatie, rationalisering enz). Kunst is daarbinnen samen te werken met aandacht voor wie de mens in essentie is, zodat hij of zij zijn talenten en kwaliteiten kan bijdragen aan het hogere doel. Dat hogere doel is de missie en visie waarvoor u als directeur en/of leidinggevende verantwoordelijk bent.

 

U draagt uit, uw medewerkers dragen bij

U draagt uit wat de bijdrage van uw organisatie is voor de maatschappij, voor uw klanten, voor uw stakeholders en voor uw medewerkers. Uw verhaal is in essentie wie u bent, wat uw kernwaarden zijn, waar het u om gaat en wat u wilt bereiken: uw missie en visie. Als u leeft en werkt vanuit uw waarden, sluiten mensen, medewerkers en klanten daar op een natuurlijk manier op aan. Zoals het zo mooi in de marketing heet: "Your vibe attracks your tribe".

Ik heb een aantal methodieken ontwikkeld, om het persoonlijke en het zakelijke te combineren. Om met het team vanuit ieders eigen waarden, een strategie voor de komende drie jaar te ontwikkelen, met regelmatige evaluaties en bijstellingen, zodat het team en u altijd 'in charge' zijn.

Om op een directe manier feedback te geven, zonder de relatie te schaden, maar juist de ander vooruit te helpen.

Spreekt u dit aan, hebt u een vraag, probleem of dilemma waar u snel een antwoord op moet vinden, of wilt u juist nadenken over de lange termijn? Neem vrijblijvend contact met mij op, ik ontvang u graag voor een goed gesprek.

_X0A9137.jpg
bottom of page