_X0A9137_edited.png

Coaching:
Hoe brengt u zichzelf en de organisatie een stap verder?

Als directeur of leidinggevende werkt u in een dynamische omgeving, waarin veel eisen worden gesteld. Het is nuttig van tijd tot tijd afstand te nemen van de waan van de dag om uzelf en de organisatie met een onafhankelijke gesprekspartner te overdenken:​

  • Hoe u leiding neemt en geeft en wat de bedoelde en onbedoelde effecten zijn.

  • Hoe u uw team(s) coacht, zodat zij zelfstandig en taakvolwassen eigenaarschap nemen voor hun verantwoordelijkheden.

  • Hoe u verantwoordelijkheden en bevoegdheden delegeert om de organisatie naar een volgende groeifase te brengen.

  • Hoe u duurzame relaties opbouwt met stake- en shareholders om vanuit een heldere en doorleefde visie gezamenlijke doelen te realiseren.

  • Hoe u een flexibele, maar koersvaste strategie implementeert.

U bent het belangrijkste instrument in uw leiderschap. Ervaring, intelligentie en vaardigheden spelen allemaal een rol (zie IQ*EQ*SQ=€Q), als de spaken in een wiel, maar u als mens bent de as waarom de organisatie draait.

Daarop coach ik: op u als mens in uw functie als directeur of manager.​ Onze vertrouwensband is essentieel om vanuit persoonlijk en zakelijk perspectief uw doelen te realiseren: met Hart, Hoofd en Handen.

Coaching is een spiegel voor uzelf, want uit de organisatie hoort u lang niet altijd hoe er echt over u gedacht wordt. U krijgt daarmee inzicht in belemmerende patronen, in uw onderliggende en onbewuste drijfveren en in effecten van keuzes vanuit het onbewuste systeem binnen jezelf, jouw team of de organisatie. Dat laatste noemen we Schaduwwerk.

Heeft u behoefte stil te staan bij uzelf, te sparren over uw vragen of wilt u met uw team aan de slag? Kies voor Individuele coaching, Teamcoaching of doe inspiratie op. 

 

Neem contact met mij op, 06 54 33 43 42 of mail naar info@veda-consultancy.nl voor een vrijblijvende kennismaking.

_X0A9084.jpg

Individuele
coaching

_X0A9192.jpg

Teamcoaching

_X0A9203.jpg

Integratief
leiderschap

_X0A9137_edited.png