top of page

5 Redenen waarom je mij vandaag moet bellen voor een coachingstraject


  1. Je weet niet wat je wilt. Niets is zo frustrerend en uitzichtloos als je niet weet wat je wilt, met je werk, met je leven, met je functie. Met een coachingstraject bepaal je in 7 stappen je doelen en onderneem je concreet acties om die daadwerkelijk te bereiken. Successleutelwoord? Kernwaarden.

  2. Je krijgt je team niet mee. Niets is zo vermoeiend als eindeloos argumenteren om mensen te overtuigen van jouw ideeën en alleen maar tegenwerpingen te horen. Met een coachingstraject leer je je argumenten beter formuleren en leer je een verbinding te leggen met de ander op gevoelsniveau: want achter zijn of haar weerstand schuilt vaak een zorg. En als jij die herkent en erkent, heb je er plots een fijne collega bij. Successleutelwoord? Beïnvloedingsvaardigheden.

  3. Je delegeert taken en verantwoordelijkheden, maar ze bakken er niets van. Niets is zo frustrerend als slecht afgeleverde kwaliteit, terwijl je toch duidelijk bent geweest over je verwachtingen. Met een coachingstraject leer je 4 delegeer-stappen toepassen, waardoor je medewerkers beter beslagen ten ijs komen en jij als leidinggevende meer grip op de zaak houdt. Successleutelwoord? Voorkoppelplicht.

  4. Je voelt je totaal niet fijn meer en je hoofd komt niet tot rust: stress! Niets kost zoveel negatieve energie als lang aanhoudende stress en je hebt geen idee hoe je de stress moet verminderen. Met een coachingstraject leer je het verschil tussen een Fixed Mindset en een Growth Mindset, waardoor je in de gaten krijgt dat jouw manier van denken de stress in stand houdt. Successleutelwoord? Denkfouten.

  5. Je voelt je onzeker en je hebt (te) weinig zelfvertrouwen. Niets werkt zo verlammend als weinig zelfvertrouwen, het haalt de glans van het leven af. Met een coachingstraject leer je in 4 stappen dat jouw gebrek aan zelfvertrouwen een valkuilgedrag is, waar je makkelijk uit kan stappen. Successleutelwoord? En-En denken.

Neem vandaag contact met me op voor een vrijblijvend intakegesprek, telefonisch of persoonlijk, op 06 54 33 43 42.Comments


bottom of page