"Ik help mensen en organisaties hun waarden te realiseren"

Veda Consultancy is het bureau van Jan van den Hoeven. Met ruim 15 jaar ervaring als leidinggevende en directeur/aandeelhouder en 20 jaar ervaring als coach, trainer en trusted advisor sta ik 24/7 directies, managementteams en leidinggevenden terzijde bij het ontwikkelen van mensgerichte succesvolle organisaties. Want door aandacht te schenken aan mensen, groeien en bloeien organisaties.

Hoe haal je het beste uit jezelf en anderen om zo een win-win-situatie te creëren?

Ik help leidinggevenden om de missie, de visie en de doelstellingen van organisaties te verhelderen en te verrijken, zodat mensen weten

 • wat ze moeten doen,

 • waarom ze werken,

 • hoe ze moeten (samen)werken,

 • welke competenties daarvoor nodig zijn en

 • wat ze dan nog moeten leren

 • om de doelen te bereiken.

Haal snel winst uit een goede planning

Met de programma's Jaarplannen, Strategie en Transformatie zet u met het team, bottom-up, gezamenlijk de lijnen uit. Pas als de missie, de visie en de doelen helder en concreet met alle medewerkers in persoonlijke plannen vertaald zijn, kunnen echte veranderingen en resultaten worden geboekt. En veranderingen beginnen vaak bij u als directeur of leidinggevende. Daarom is individuele coaching en teamcoaching een essentieel onderdeel van elk veranderingstraject.

Actie: leren door te doen

De resultaten van elke sessie van individuele coaching, teamcoaching of strategieprogramma is een concreet actieplan, persoonlijk en zakelijk, want alleen door te doen ontwikkelen mensen pas echt.

Thema's

Ik coach onder andere op de volgende thema's:

 • persoonlijke problemen en dilemma's, zodat u weer perspectief ziet om de volgende stap te zetten,

 • leiderschap en persoonlijke ontwikkeling, zodat u met gelukkige mensen in gelukkige organisaties samenwerkt,

 • samenwerking en conflicthantering in directie- en managementteams,

 • strategie-ontwikkeling en implementatie,

 • fusies, overnames en overdracht (binnen en buiten familie).

Doelgroep

Daarbij richt ik me expliciet op directies, managementteams en senior-professionals, omdat de impact en de uitwerking van de mensgerichte coaching op dat niveau voor de organisatie het grootst is.

Ervaring

Ik heb ruime ervaring met het MKB en non-profit organisaties in tal van branches, met familiebedrijven en (semi)overheidsorganisaties, adviesbureaus, logistiek en distributie, agro, ICT en bouw- en installatiebedrijven.

 

Op de pagina's Inspiratie en tips, Downloads en Evenementen vindt u veel achtergrondinformatie.

 

Wilt u direct contact over uw specifieke vragen? Bel dan vrijblijvend met mij op 06 54 33 43 42 of mail: info@veda-consultancy.nl.

_X0A9276_Big_Light_edited.jpg

Hieronder vindt u afwisselend blogs, vlogs en podcasts met actuele thema's.

Notaris

“Jan heeft mij begeleid in het jaar rondom mijn benoeming tot notaris. Hij heeft er met zijn persoonlijke benadering voor gezorgd dat ik optimaal voorbereid aan mijn nieuwe rol op kantoor kon beginnen, waarbij ook de thuissituatie niet uit het oog werd verloren. Met behulp van diverse uitdagende oefeningen heb ik meer inzicht gekregen in zowel mijn eigen gedrag als dat van anderen. Ik gun iedere leidinggevende een coach zoals Jan!”

Installatiebureau
bedrijfsopvolging

"Daarnaast wil ik je uit de grond van mijn hart enorm bedanken. Ik denk niet dat je beseft hoe waardevol jouw aanwezigheid is voor ons hele gezin. Ik ben je zeer erkentelijk voor al je hulp en begeleiding."

Projectontwikkelaar
vastgoed

"Ik heb Jan de afgelopen jaren leren kennen als een ontzettend fijn persoon om mee samen te werken. Zijn deskundigheid, inzicht, uitstraling en humor oogsten bij mij grote bewondering en hebben onze samenwerking tot een feest gemaakt. Door zijn jarenlange ervaring en kennis is Jan in staat mensen en organisaties snel te doorzien. Dat stelt hem in staat om als trainer/coach een waardevolle bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van zowel mens als organisatie."

Ervaringen van cliënten, waarvoor ik zeer erkentelijk ben

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Hartelijk dank voor uw aanmelding en veel inspiratie gewenst met de nieuwsbrieven