top of page

Waarden zijn het kompas van uw gedrag


Als je als leidinggevende een volgende stap wilt zetten, met jezelf, het team en de organisatie (dus nieuwe of betere producten en diensten, verdieping van bestaande markten of ontwikkelen nieuwe markten) is het van cruciaal belang dat je je eigen waarden kent: wie ben je, waar doe je het voor en waar ga je voor? De keuze voor de strategie van je organisatie heeft altijd te maken met wie jij bent en hoe je op (markt)omstandigheden reageert.


Waarden zijn je energiebronnen, de startmotoren van je gedrag, je Hart van waaruit je inspiratie en je initiatieven komen. Met je Hoofd en Handen werk je die verder uit.


Hieronder vind je een lijst met Waarden en Kwaliteiten. Als je naar je organisatie kijkt, welke Waarden worden dan geleefd en welke Waarden komen in de knel? En hoe zit dat met je Kwaliteiten?


In de coachingsessies werken we intensief met Waarden en Kwaliteiten en krijg je meer inzicht in hoe dat voor jou werkt en wat je reactie is als Waarden in de knel komen. Erg verhelderend en leerzaam, zo leert de ervaring. Neem contact met mij op om je kompas goed af te stemmen, zodat je beter je route vindt.Lijst Waarden en Kwaliteiten
.pdf
Download PDF • 472KBКомментарии


bottom of page