Missie, visie en kernwaarden

Foto Jan donkere achtergrond


Ik coach de mens achter de professional en de mensen in organisaties, die door veeleisende rollen en de waan van de dag verstrikt is geraakt en het contact met zichzelf dreigt kwijt te raken. Ik noem mezelf wel een trainende interim’mer of een interimmende trainer en coach. Professionals, directeuren en managers realiseren  zich dat zijzelf het belangrijkste gereedschap zijn om effectief te werken. En die willen investeren in de verandering naar authentiek en persoonlijk leiderschap. Ik help u en uw organisatie bij dat ontwikkel- en veranderingsproces. Op duurzame wijze. Zodat u in overeenstemming leeft en werkt vanuit uw diepste waarheid en weten. ‘Veda’ betekent in het Sanskriet ‘waarheid’ en ‘weten’.

Ik werk op een praktische, directe manier, respectvol, zonder oordeel, gericht op wat u wilt, uitgaande van uw vraag of probleem. Denken, reflecteren, bezinnen, handelen en doen gaan hand in hand. Met concrete en praktische resultaten: interim-management, coaching en training gaat over gedragsverandering en resultaten, dus de dingen anders doen om de gewenste resultaten wel te bereiken.

Na vele jaren in management- en directiefuncties in de ICT-opleidingssector werkzaam te zijn geweest, heb ik mij in 2000 gevestigd als zelfstandig interim manager, coach en trainer. Ik heb verschillende trainingen en opleidingen gevolgd, waaronder Interventietechniek aan de Universiteit van Utrecht, een intensieve opleiding van twee jaar bij het ITIP (Instituut voor Toegepaste Integrale Psychologie), RET (Rationele Emotieve Therapie), Transactionele Analyse, Themagecentreerde Interactie bij Schouten & Nelissen, een 3- jarige opleiding Jungeriaanse psychologie bij Karen Hamaker, Systemisch werken bij Gera Vermaas en de opleiding Co-Active Coaching bij Schouten en Nelissen / The CoachingsTrainings Institute (CTI).

Neem voor meer informatie of een kennismakingsgesprek vrijblijvend contact met mij op. U kunt me bereiken onder nummer 06 54 33 43 42.

Kijk ook op www.watwiljewel.nl voor een actueel aanbod van trainingen en workshops.

Coaching & Trainingen